Bergé Yoga

ONTSTAAN VAN BERGE YOGA

Bergé Yoga is geboren toen ik aan het rondreizen was in zuid-oost-azië. Na verschillende jaren actief in het domein te zijn geweest, volgde ik een intensieve opleiding van een maand in India.
Vervolgens begon ik les te geven, informeel, spontaan en onderweg, in hostels, op straat, op strand, bij vrienden thuis enz…
Sinds januari 2018, kreeg Bergé yoga een vaste locatie in de groepspraktijk Facet te Kortenberg. Sindsdien geef ik daar PRIVÉLESSEN en GROEPSLESSEN.
Daarnaast geven we sinds kort ook yogales BIJ ONZE KLANTEN AAN HUIS. Dat is een nieuw gegeven dat antwoord op een groeiende vraag van mensen die weinig tijd hebben, zich moeilijker kunnen verplaatsen of een druk falilieleven hebben. Onze zone is flexibel maar centreert zich rond  de regio van Brussel (Schaarbeek), Kortenberg, Bertem en Tervuren.
Dat laat ons toe om de yoga aan te passen aan het individu en direct bij te sturen/ corrigeren wanneer nodig. Zo zetten we mensen goed op weg bij het ontwikkelen van hun eigen yogaroutine.
Dat is een bijzonder voldoeninggevende manier van werken voor zowel de klant alsook voor de yogadocent omdat de er op een zeer professionele en gepersonaliseerde manier gewerkt kan worden.